Cabana6
Vă invităm cu drag la cabana noastră de vânătoare din mijlocul pădurii, înconjurată şi de o păstrăvărie, oază de linişte, izvor de relaxare.

Preţul standard pentru o zi de cazare la cabană cu mesele incluse este de 100 Euro/persoană. Băuturile alcoolice consumate se vor plăti separat.Vânătorii vor fi însoţiţi pe toată durata sejurului de un reprezentant al AV Genesis, cu rol de organizare a activităţilor zilnice.

Din motive de distanţă şi accesibilitate a terenului de vânătoare ales pentru dvs,. se poate face cazarea cu rezervare prealabilă la una din pensiunile de pe Valea Mureşului. În acest caz preţul variază în funcţie de tarifele practicate de respectiva locaţie. Cinele târzii se servesc la restaurantele noastre.

Pentru vânătorii care preferă să ajungă în zona noastră călătorind cu avionul oferim preluare de la aeroport şi servicii de transport permanent, contra cost. Oferim de asemenea şi servicii de translaţie pentru vorbitorii de limbi străine, respectiv de ghid turistic al zonei, toate aceste aspecte şi costuri suplimentare fiind lămurite în momentul rezervării vânătorii dvs.

Vă invităm cu drag la restaurantele noastre, să gustaţi bucate tradiţionale româneşti, ardeleneşti, specialităţi din vânat, într-un ambient deosebit.

https://www.youtube.com/watch?v=G77J1zuyhwo

Vă așteptăm cu mult drag !